Factoring helpt jonge bedrijven

Als start-up begrijpt u dat het allemaal om snelheid gaat en dat is de basis van factoring. Zodra uw aanvraag is goedgekeurd, kunt u financiering krijgen in zo snel als 24 uur na het indienen van uw facturen. U kunt deze middelen gebruiken voor alles wat u wilt, zonder beperkingen. Gebruik het voor de salarisadministratie, om huur te betalen of om te investeren in nieuwe apparatuur.

Jonge bedrijven hebben ondersteuning nodig: Factoring levert het op
Ondernemers dragen vaak veel hoeden in de loop van een dag. Hoe vaak zegt een bedrijfseigenaar niet: “Had ik maar iemand die me helpt met X, dan kan ik me echt op Y concentreren”.

Factoring bedrijven bieden meer dan alleen financiering voor bedrijven. Ze nemen een aantal van de meest tijdrovende taken uit handen van de eigenaar, zoals het controleren van het klantenkrediet en het innen van openstaande facturen. Deze taken kunnen uren van uw kostbare tijd in beslag nemen en vereisen vaak extra personeel om ze te beheren. Anders dan bij een traditionele lening krijgt u een team van backoffice-ondersteunend personeel zonder extra kosten. Deze en andere diensten met toegevoegde waarde zijn inbegrepen in uw factoring fee. Zorg ervoor dat u met uw factoringbedrijf praat over de andere diensten die zij aanbieden.

Jonge bedrijven hebben bescherming nodig tegen dubieuze debiteuren: Factoring biedt dit
Voor een nieuw bedrijf kan het verstrekken van krediet aan een klant die niet betaalt in het beste geval schadelijk en in het slechtste geval verwoestend zijn. Het is belangrijk om het krediet van uw klanten te screenen. Een factoring bedrijf zal dit voor u doen voordat u nieuwe zaken aanneemt, zodat u er zeker van kunt zijn dat de klant het geld heeft om te betalen.

Dit bespaart u tijd vooraf, zodat u geen projecten start voor klanten die niet kunnen betalen, en het betekent ook dat het factoringbedrijf samen met u kan werken om u geld vooruit te helpen wanneer u het werk voltooit.

 

Geef een reactie

Sluit Menu